Tristan White
Tristan White

Sig hej til Tristan White 👋

Han er ansvarlig for vores kundeservice, så du har måske allerede mødt Tristan, hvis du har været i kontakt med vores kundeservice. 📞💬️🎟️

Tristan hjælper også til med andre opgaver i virksomheden, og det er noget, både han og vi nyder godt af. Han hjælper bl.a. vores marketing-team med front-end opgaver til vores websites, han har nemlig arbejdet med CSS og webdesign i mere end 15 år med særligt fokus på Accessibility og UI.

I fritiden er Tristan (også) en rigtig nørd 🤓️ med en stor passion for bl.a. Whisky og Rubikscubes. Tristan har tilbragt mange timer med at løse professorterningen på rekordtid, og i dag kan han løse en Rubiks terning på blot 18 sekunder. Tristan har måske ikke verdensrekorden i at løse Rubiks terninger, men der er ingen her på kontoret der kommer i nærheden af hans cube-skills 🥇😄️

Tristan laver også en række websites som bl.a. Colordrop.io der kan hjælpe dig med at vælge- og sammensætte de rigtige farver til dit næste projekt.

Kontakter du Cloudservers, er det måske Tristan du får fat på! 👍 Så hold dig ikke tilbage hvis du har brug for hjælp - for han er ligesom resten af vores team, super rar og dygtig til at løse dine spørgsmål og problemer.