Vi er Cloudservers

Læs lidt om nogle af personerne fra teamet bag CloudServers
Ansvarlig for kundeservice

Tristan White

Tristan er ansvarlig for vores kundeservice. Sammen med et fantastisk team sikre Tristan at du som kunde får en god oplevelse hver gang du ringer, chatter eller skriver til os.

Tristan er desuden indehaver af en Rubiks Cube og har en personlig rekord på 12 sekunder.

Vil du snakke med Tristan eller en af hans kollegaer? Ring endelig til os på tlf. 81 280 290. Vi glæder os til at sige Hej og hjælpe med dine spørgsmål! 😀
Tristan White fra Cloudservers.dk
Flemming Esser Hansen fra Cloudservers.dk
Ansvarlig for migrering og deployment

Flemming Esser Hansen

Flemming er ansvarlig for vores migration- og deployment-afdeling. Han hjælper kunder med eksisterende on-prem- og Cloud-løsninger, op i vores Cloud. Samtidig hjælper Flemming og hans team med rådgivning og opsætning af netværk, firewall, patchning, backup mv. så vores kunder får den helt rigtige løsning!

Flemming er far til to - og den sparsomme fritid det giver, bruges til at bygge arcade-maskiner og træne i vores in-house fitness-center.

Vil du snakke med Flemming eller en af hans kollegaer fra vores migrerings-team? Ring til os på tlf. 81 280 290. Vi kan helt sikkert hjælpe din virksomhed også! 😀
Ansvarlig for udvikling

Daniel Bahl

Daniel er head for vores in-house udviklings-team. Sammen bygger de vores interne software-løsninger som bl.a. vores meget roste kontrolpanel ServicePoint, der giver vores kunder en nem mulighed for selv at købe, administrere og skalere alle deres Cloud-løsninger fra ét panel. Vi har samlet alle vores Cloud-produkt i ét og samme panel, og det gør at du som kunde kan trække i alle snorene, på tværs af Office 365, G Suite, Cloud-servers, Cloud hosting mm. fra et simpelt dansk Interface.

Privat er Daniel far til 2, og har netop købt hus i Silkeborg hvor der altid er nye projekter at arbejde på.

Vi glæder os til at vise nogle af alle de nye ting vi arbejder på, og lancere nye features i dit panel! 😀
Daniel Bahl fra Cloudservers.dk
Incuba Katrinebjerg huser CloudServers.dk
Vores mål

Never become yet another.

Vores mål er at bygge de bedste Cloud-løsninger på markedet. Whatever it takes. Vi vil ikke være som de andre, vi vil være de bedste. Og det mål stræber vi efter hver dag!

At blive de bedste, starter med at du altid kan få fat på os, og vi sætter en stor ære i at vores gennemsnitlige ventetid på telefonen er under 30 sekunder.

Vi er tilgængelige på chat og telefon
Nye servere er klar på 1 minut
Altid opdateret infrastruktur
Måske? Danmarks bedste Cloud-leverandør
Over 2.000 tilfredse kunder i vores Cloud
Ingen binding eller opsigelsesfrist. Ingen små bogstaver!

Nemt. Hurtigt. Simpelt

Vores mål er at du uanset erfaringsniveau kan deploy en Cloud-server med Windows eller Linux på under 45 sekunder.