Beskyt Remote Desktop med 2FA Beskyt Linux SSH med 2FA iOS og Android apps Mulighed for SMS-integration Kan evt. også integreres med andre systemer

Beskyt din server med 2-factor.

Er indgangen til din serveren blot et password? Med Cloud 2-factor kan du sikre alle logins til Remote Desktop og SSH med 2-factor, hvilket betyder at ethvert login skal godkendes fra brugerens telefon – et vigtig lag af ekstra sikkerhed!

2FA koster 40 kr. / bruger / md.

2FA: 2 Factor Login til RDP og SSH

Aktiver 2-factor login, fordi et password alene ikke er god sikkerhed.

2FA uden besvær
Med 2FA fra Cloudservers har vi fokuseret på at skabe et nemt og brugervenligt produkt. Download vores 2FA app til iPhone eller Android og klik på linket i vores SMS, så er du kørende.
Bruger-afregning
Modsat andre løsninger er vores 2FA afregnet pr. bruger og ikke pr. server. Det betyder at du kan bruge samme 2FA på alle din servere – Windows og Linux – men også integrere selvsamme 2FA i andre systemer som f.eks. WordPress mm.
Fælles-bruger
Hvis i f.eks. har en Administrator-bruger som bruges af flere personer, kan vi koble flere telefoner på én bruger, så det er nemt for alle at logge ind på f.eks. en Administrator-bruger.
Native Windows Login 2FA
Vores 2FA er bygget over Cisco-teknologi og certificeret af Microsoft. Vores 2FA bliver integreret native i Microsofts login-system så intet login er muligt uden en godkendelse fra brugerens telefon.

2FA kort fortalt...

Med 2-factor skal alle logins godkendes af brugerens telefon. Fokus på sikkerheds er mere vigtigt end nogensinde før; lækkede passwords, dårlig password politik og angreb er blevet dagligdag – med 2-faktor sikre du at et password ikke længere er nøglen til din server og data.

Native iOS app
Native Android app
Mulighed for SMS
Whitelist IP-adresser
Remote Desktop
SSH (Linux)
Integrations API