Daglig eller ugentligt backup Automatisk dagligt snapshot af serveren Fil-backup til eksternt datacenter

Sov trygt! Aktiver backup af dine data.

Slettet en fil ved en fejl? En update der driller? Vi sender Jeres backup i skyen, men holder priserne nede på jorden – så du altid kan rulle tilbage, skulle uheldet være ude.

BACKUP

Hvad er forskellen fil- og snapshot backup?

Snapshot-backup kort fortalt...

Med et snapshot har du et øjebliksbillede af din server, som du kan gendanne på få sekunder. Snapshots bruges oftes til disaster-recovery, hvor man er nødt til at gendanne hele serveren, eller klone til en ny identisk server.

Automatiske snapshots
Du vælger et tidspunkt, f.eks. kl 04 om natten – så sørger vores automatiske system for at lave snapshots af din server hver nat.
Fleksibel retention
Ønsker du at gemme snapshots 7 dage tilbage? 1 måned? eller måske 1 år? Du kan selv vælge hvor meget historik du ønsker pr. server.
Lyn-hurtige snapshots
Afhængigt af datamængden kan et komplet snapshot skabes på kun få minutter, ligeledes kan en komplet server gendannes på få minutter – hvilket gør snapshots ekstremt hurtigt ved disaster-recovery.
Fil-backup kort fortalt...

Med fil-backup har du en kopi af alle filer og evt. databaser på din server. Filerne gemmes bagud med historiske ændringer, så det er muligt at gå tilbage, som en specifik fil så ud for f.eks. 5, 10 eller 100 dage siden. Med fil-backup kan du restore enkelte filer.

Automatisk backup
Med fil-backup kan du opsætte agenten til at tage backup når det passer ind i jeres rutiner – f.eks. én gang om natten eller flere gange dagligt.
Fleksibel retention
Vores fil-backup er bygget med fleksibelt i fokus og kan gemme versioner af hver fil og ændringer heraf flere år tilbage skulle dette være ønsket.
Overvågning
Med daglige eller ugentlige rapporter har I mulighed for at følge med i status af backup. Vores OPS-team overvåger også løbende backup, for at sikre at jeres backup gennemføres korrekt.

Priseksempel:

Man kan med fordel kombinere begge løsninger. F.eks. dagligt snapshot med 2 dages historik til disaster-recovery og fil-backup med 3 måneders historik på data.
85,50 DKK / md. for 25 GB data.