Installations-service af Remote Desktop Lad vores eksperter bygge din server op! Kontakt os nu, og lad os hjælpe dig med din opgave.

Lad vores eksperter opsætte din nye RDS (Remote Desktop) server

Installation & opsætning af RDS / Remote Desktop – også kendt som Terminal Server på din Cloudserver. RDS muliggør afvikling af fjernskrivebord og software på en Cloudserver, så du kan logge på serveren fra Mac, Windows og iPad og afvikle applikationer fra Office-pakken til C5 og NAV mv.

INSTALLATIONSSERVICE

Installation af web-server til dine webapplikationer

Opsætning af software
Vi opsætter Windows Server med RDS-server så din Cloudserver er klar med fjernskrivebord (Remote Desktop) hvor I kan logge på og kan installere al jeres software.
Software-installation
Vi kan også mod merpris hjælp med at installere software på jeres RDS; vi har erfaringer med alt fra C5 og NAV til special-tilpasset software fra advokat til shipping branchen.
Backup og andre services
Installation af anti-virus, overvågning og opsætning af backup også inkluderet, såfremt disse tjenester er tilkøbt.
HTTPS - Gratis SSL
Vi opsætter gratis Lets Encrypt for dit primære domæne, så det bliver beskyttet med en sikker https-forbindelse.
Linux
Pakken her inkluderer også at vi opdaterer det bagvedliggende Linux-operativsystem til nyeste version
Ekspert-opsætning
Vi lytter til dine behov og hvad serveren skal bruges til, og vores eksperter sikre at alt bliver konfigureret optimalt så det passer bedst muligt dine behov og dine web-applikationer.

599 DKK ekskl. moms

Kontakt os

Kontakt os på Live Chat eller i en ticket for mere information om vores installationsservice. Vores eksperter er klar til at hjælpe med at få din software kørende på vores Cloud-platform.